Lola Badpak.

Een tijdje geleden ontwierp ik voor de "Let's Sti(c)k Together Blogtour" een badpak.  Het thema was: "Vakantie". 

Als ik aan vakantie denk, dan denk ik aan zon, zee, strand,... Niks is leuker dan een dagje plezier aan de zee. Op het strand vertoef je meestal niet in je blootje.  Tenzij je naar het naaktstrand gaat. Mijn kinderen hebben liever iets om het lijf. Om vrij te bewegen en te ravotten is een badpak aangeraden.

Dat mijn jongste welp een eigen willetje heeft, is nog zacht uitgedrukt! De kleine dame heeft tegenwoordig haar eisen als het over kledij gaat. Zeker als het op zwemkledij aankomt. Dan moet het een rokje hebben. Niks meer en niks minder.

Als het in haar kopje steekt, dan steekt het niet in haar staart.

Zij vroeg en moeder voldeed aan haar eisen. OEF! Om meer kinderen van de "Lola" te laten genieten, plaats ik het patroon en de werkbeschrijving hier. (gratis)
Ik weet dat de zomer stilletjes op haar einde loopt... MAAR een badpak komt altijd van pas. Denk maar aan zwemlessen, schooluitstapjes, enz... 
Wie zin heeft, leef je uit! Het patroon is voor kinderen vanaf 2 jaar tem 14 jaar. Have fun... Zoals je kunt zien in de foto's hierboven, deden wij dat ook.

Lola Badpak (handleiding).compressed.pdf
Lola Badpak.compressed.pdf