Pepper Pants

Hoe alles begon...

Hij is er... Mag ik jullie voorstellen aan de "Pepper Pants"! Pepper van spice it up... Een baggy broek met voor- en achteraan 2 kleine plooien. Een tailleband met koord om het geheel op zijn plaats te houden. Schatten kunnen gekoesterd worden in de zijzakken. Hoewel het bovenste gedeelte baggy is, sluiten de benen nauw aan. Dit om meer bewegingsruimte te creëer en het niet te laten slobberen. Of volgens Cato, de (opblaas)broek!

Ik naaide dit broekje voor het eerst voor de "Let's Sti(c)k Togheter Tour" en poste daarvan op Instagram enkele foto's. Niet veel later kreeg ik de vraag of ik de "Pepper" wou omtoveren in patroon. Nee, Nee... Te weinig tijd en teveel ideeën, was mijn antwoord. MAAR, zoals gewoonlijk kan ik mensen die me met van die puppy-ogen aankijken niks weigeren. Ik weet het! Ik ben een softy


IMG_0624-minJPG

IMG_0621-minJPG

IMG_0608-minJPG


Vervolgens...

Ik bombardeerde mijn partner in crime met van die broeken. Modellen in verschillende stoffen rolden van onder mijn naaimachine. Meerdere versies kun je hier bekijken. Als ik een nieuw patroon test, dan test ik die met alles erop en eraan!  Wat zacht uitgedrukt is, want mijn jongste telg haar kleerkast staat werkelijk op ontploffen. Tijd om enkele kinderen in de omgeving blij te maken.

 

Let's have some fun!

Dat het als kind van een naaiende moeder niet altijd makkelijk is, is een feit. Poseren, kledij passen en opnieuw passen,... Het zijn allemaal zaken die jullie zeker zullen herkennen. Mijn kleine sloeber maakt hier meestal geen drama van en doet braaf wat haar moeder zegt. MAAR, om het kind geen (moeder)complex te geven, besloot ik dat het tijd was voor een beetje plezier!

Het skatepark is 1 van onze favoriete plaatsen om foto's te nemen. Er valt daar altijd wel iets te beleven. Toen we er aankwamen was er juist een feestje! Cato was duidelijk in haar nopjes en liet de beentjes los. Als moeder kun je niet anders meer! Klikken geblazen... Het nageslacht gelooft je anders nooit!


IMG_0606-minJPG

IMG_0617-minJPG

IMG_0615-minJPG


Art...

Ik had Cato beloofd om graffiti te gaan spuiten! Als ze iets illegaals mag doen, dan is die kleine altijd bij de pinken. Nu, geen paniek wij vliegen na dit bericht zeker de bak niet in. Op ons skatepark heb je muren voor.

Wat is het leukste aan graffiti spuiten? Juist, met de bussen schudden. Zij schudde en ik zat onder de verf. Niks wat een wasmachine kon verhelpen.IMG_0613-minJPG

IMG_0609-minJPG

IMG_0611-minJPG

De "Pepper Pants" kun je vanaf vandaag in de shop vinden. Omdat het niet altijd mijn kleine is die je op het web moet zien passeren, liet ik enkele dames testen. Eens pronken met andermans kinderen mag ook. Sorry voor de komende spam, maar de Pepper is gewoon plezant! (helemaal geen sorry)

Tot de volgende...