Today you inspired me...

Welkom!

Zoals jullie kunnen zien, zit Larth in een nieuw kleedje. Dit betekent een nieuwe website, die het nu hopelijk wel doet! Meer ruimte voor creatieve uitspattingen,... Een leuke stek met nieuwe ideeën en patronen!
Tia.

Deze week stond normaal een tas uit het nieuwe boek "Mijn Tas 2" van Nathalie (Fynn) en Sofie (Elisanna) op het programma. Dit nieuwe exemplaar mocht niet in mijn collectie ontbreken. MAAR, er kwam een "speciaal project" tussen.

Lees meer
Wild Thing!

Deze week laat ik jullie een (kleine) sneak peek zien van een nieuw patroon die eraan komt! Neeltje van "Smospotten en snoesjes" brengt binnenkort (gratis) haar 1ste patroon op de markt. Ik en mijn jongste spruit mochten testen.

Lees meer
Snorrie...

Oktober staat (hier) volledig in het teken van "Stik Belgique". Een maand met Belgische patronen ontworpen door Belgische designers. Dat we in ons klein land een aantal toppers hebben, bewees ik deze week. 

Lees meer
Zak eens lekker door

Op mijn lijst van titels staat onder andere: "Meter". Of zoals wij het thuis zeggen: "Reintje". t'Ja, wij zijn Bruggelingen voor iets! Voor alles hebben we hier een ander woord.

Lees meer
Lux 2

Net zoals bij de meeste mensen ging gisteren het nieuwe schooljaar van start voor mijn kinderen. Alé, het is te zeggen, voor 2 van m'n kinderen.

Lees meer