Today you inspired me...

Welkom!

Zoals jullie kunnen zien, zit Larth in een nieuw kleedje. Dit betekent een nieuwe website, die het nu hopelijk wel doet! Meer ruimte voor creatieve uitspattingen,... Een leuke stek met nieuwe ideeën en patronen!
Lana Dress

Enkele weken geleden vond ik in mijn mailbox een uitnodiging van Emi (JustAddFabric). In deze mail vroeg ze me, of ik geen zin had, om mee te doen aan de" Lana Pattern Blogtour" die door Olga (Coffee&Thread) georganiseerd werd.

Lees meer
Moiano.

Als het op oma's aankomt, dan ben ik echt met m'n gat in de boter gevallen. Hoewel mijn oma een wip hoog en al behoorlijk van leeftijd is, zit er best veel pit in.

Lees meer
Tia.

Deze week stond normaal een tas uit het nieuwe boek "Mijn Tas 2" van Nathalie (Fynn) en Sofie (Elisanna) op het programma. Dit nieuwe exemplaar mocht niet in mijn collectie ontbreken. MAAR, er kwam een "speciaal project" tussen.

Lees meer
Wild Thing!

Deze week laat ik jullie een (kleine) sneak peek zien van een nieuw patroon die eraan komt! Neeltje van "Smospotten en snoesjes" brengt binnenkort (gratis) haar 1ste patroon op de markt. Ik en mijn jongste spruit mochten testen.

Lees meer
Snorrie...

Oktober staat (hier) volledig in het teken van "Stik Belgique". Een maand met Belgische patronen ontworpen door Belgische designers. Dat we in ons klein land een aantal toppers hebben, bewees ik deze week. 

Lees meer